Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Beyazperde bu hafta aşka geldi

Öncelikli olarak sevgilisi olan herkesin Sevgililer Günü'nü kutlar, nice mutlu 14 Şubatlar'a beraber girmenizi dilerim. Popüler kültürün Sevgililer Günü şeklinde lanse ettiği, kapitalizmin dayatması olan bu güne, siz sinemaseverler uymayın!

ROMANTİZM İÇİN FİLM ŞART!
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü için gösterime aşk filmleri giriyor. Sevgililer Günü'nde insanlar aşk filminden başka film izleyemezmiş gibi sinemada insanlara zorla aşk filmi izletmek, insanın duygularını yerle bir etmek isteniyor sanki. Hep kapitalizmin işleri bunlar... Neyse ki yine şanslısınız; çünkü vizyonda önereceğim birkaç iyi aşk filmi mevcut. Romantizm yaratmak için film izlemeyi denemek isteyenler, bu hafta vizyona giren 'Dünyanın En Güzel Kokusu'nu ya da 'Aşkın Seçimi'ni gönül rahatlığıyla izleyebilir. 'Dünyanın En Güzel Kokusu', mesajını izleyiciye en iyi şekilde yansıtıyor. Film; buram buram edebiyat kokan diyaloglar, oyuncuların muhteşem performansları, müzikleri ve Amsterdam görüntüleriyle sıcak bir aşk filmi olarak karşımıza çıkıyor.

ÖZGÜN SENARYO
Yönetmenliğini Ross Katz'ın üstlendiği, senaryosunu Bryan Sipe'ın yazdığı 'Aşkın Seçimi' ise romantizm arayanların beklentisini karşılamasa da türün seyircisini mutlu edecek. Günün anlam ve önemine uygun olan 'Aşkın Seçimi', sinema salonundan mutlu çıkacağınız bir aşk filmi...

SOSYAL MEDYADA AŞK
Hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren gençlerin eğlence dolu hikayesini anlatan yılın gençlik filmi 'Hesapta Aşk', izleyiciyi günümüz gençliği ve annelerinin sosyal medyayla imtihanını perdeye taşıyor. Günün anlam ve önemine uygun olsa da zamanının çoğunu sosyal medyada geçiren bireyler için seyirlik bir yapım. Ama vizyonda aşk filmi izlemek istemiyorsanız, efendim siz en iyisi mi 'Deadpool'a gidin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA